Beglazing

Schildersbedrijf Jansen & Van Oort levert en plaatst onder andere:

  • enkelglas
  • isolatieglas (hoogrendement, hoogrendement +, hoogrendement ++)
  • figuurglas
  • gehard glas
  • gelaagd glas

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Ook vandalisme komt helaas nog regelmatig voor. Is uw ruit gebroken? Door ons te bellen wordt elke ruitbreuk zo spoedig mogelijk gerepareerd.

Vele soorten glas zijn bij ons op voorraad aanwezig. Isolatieglas kan bij spoed na een dag geleverd worden. Bij levertijden op glas brengen wij tijdelijk een noodvoorziening aan, zodat het pand in ieder geval weer glasdicht is.

Isolatieglas is er in vele soorten, van ‘standaard’ tot het meest isolerende HR++glas. Een hogere isolatiewaarde bespaart meer energie, geeft een behaaglijker woonklimaat en verkleint de kans op beslagen ruiten aan de binnenzijde. Combinaties met geluidswerend, zonwerend, veiligheids en gefigureerd glas zijn allemaal mogelijk.

Het door ons geleverde isolatieglas wordt geleverd onder KOMO-keur en geplaatst volgens de huidige NEN- en NPR-normen. U krijgt 10 jaar garantie op het volledig dicht zijn van het isolatieglas, waardoor er geen condens of stof in de spouw komt.

U kunt bij ons ook terecht voor het meten, leveren en plaatsen van Glas, spiegel of draadglas als achterwand in uw keuken. Deze vorm van keukendesign is een originele en moderne manier om uw keukenwand een ander uiterlijk te geven.

Vraag hier een offerte aan Neem contact met ons op