Anderen over ons

Jansen & Van Oort vind het belangrijk om te weten wat u van ons vindt, hoe u de service heeft ervaren en/of ons werk naar wens was. Wij nodigen u van harte uit om onderstaand formulier in te vullen (onderaan de pagina). Bij voorbaat hartelijk dank. We stellen het zeer op prijs!

Reacties van klanten van Jansen & Van Oort:

Thermopane hr++

Jack Jansen van Janssen en van Oort, heeft bij ons alle ramen beneden voorzien van thermopane hr++ in opdracht voor glasatelier Jacob Bonder.
Wij hebben een huis uit 1912 met vele kleine ruitjes in bovenste gedeelte van de kozijnen. We wilden heel graag de stijl behouden van het huis en toch voorzien van thermopane. Hierin is Jack Jansen bijzonder goed in geslaagd. Je ziet eigenlijk bijna geen verschil hoe het was en hoe het nu is, met dien verstande dat het er nu strakker uitziet. We zijn er heel erg blij mee. Ook is Jack Janssen een heel prettig persoon die zijn vak heel goed verstaat. Een heel vakkundig iemand dus. Bij deze wil ik hem nogmaals bedanken voor het mooie eindresultaat
Harm Borgers

Harm Borgers
januari, 2022

Schilderwerk appartementen complex “Terraswoningen”

Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk en ook over de professionele
aanpak van deze schilders.
Ondanks wisselvallig weer en de vakanties van sommige bewoners was het
schilderwerk van ons huizenblok snel klaar: een staaltje van goede logistieke werkverdeling.
Deze schilders steken met kop en schouders uit boven de voorgaande bedrijven
die onze huizen eerder geschilderd hebben.

Trees Feldbrugge
september, 2020

Vakkundige werk en erg fijn team

Wij hebben 4 jaar geleden ons binnenschilderwerk door Jansen&vanOort laten doen en kortgeleden zijn ze gekomen voor ons buitenschilderwerk.
Ons huis is best groot, maar met een team van 3 man incl hoogwerker was het binnen een week klaar. Het is duidelijk dat ze weten wat ze doen. Ook nog even een raam vervangen en de deur gerepareerd. En het zijn vooral aardige mannen, wat ook erg fijn is als je een week dicht op elkaar zit natuurlijk.
Wij gaan ze weer vragen als er later weer een klus is.

Jeroen en Esther
juni, 2020

Ja, zo hoort het

Schildersbedrijf Jansen en Van Oort hebben boven op hun website geschreven: ‘Schilderwerk zoals het hoort’. Dat klink mooi en dat is het ook. Diverse buren hadden al goede ervaringen met dit bedrijf. Jack en Jordi van Jansen en Van Oort hebben deze positieve beoordeling bij ons volledig waar gemaakt.
Een deel van onze ruiten waren aan nieuw glas toe en deze gelegenheid hebben we gebruikt om beter isolerend glas te nemen in de woonkamer en de werkkamer. Doeltreffend en flink doorpakkend zijn in twee dagen tien nieuwe ruiten geplaatst. Het zit er allemaal keurig in en na afloop bleek de gemaakte rommel ook al netjes opgeruimd. Inderdaad: ‘Schilderwerk zoals het hoort.’

Jasper Schaaf
juni, 2020

Zeer Goed

Dubbelglas laten plaatsen, het plannen van de afspraken ging er snel.
Echt dankbaar ivm Corona 👍🏼, wij zijn echt tevreden.
Bedankt Steve en Gillian
Mei 2020

Steve en Gillian
mei, 2020

13 jaar Jansen&vanOort ervaringen…

Mijn keuken in het vorige huis, daarna de badkamer, toen nog een keer riolering en wc verbouwd en vorig jaar de aanbouw/verbouw van een bad-en slaapkamer in mijn waarschijnlijk laatste huis, nu eigenlijk buiten de regio, maar ze kwamen toch!
Zoveel jaren geweldige ervaringen met Jack, Koos, Fokko, Armand, Mark en wie ik vergeet, Richard destijds en….
Ik ben heel blij met zoveel prachtig vakwerk van hartstikke aardige en betrouwbare vakmensen!
Mocht u nog twijfelen; dóen – ze zijn supergoed!!! Succes verder heren, groetjes, Carry

Carry
februari, 2020

Vakwerk

Jansen & van Oort heeft bij diverse werkzaamheden in en aan ons huis uitgevoerd o.a. plaatsten van isolatieglas in het hele huis, timmerwerkzaamheden in de keuken, het dichtmaken van een doorgang, aanbrengen van gipsplaten en isolatie. Alles is zeer vakkundig en in goede sfeer uitgevoerd. Wij zijn er erg blij mee.
Van harte aanbevolen !

Bert Kuipers
juli, 2019

Toppers!

Schildersbedrijf Jansen en van Oort is door onze huurbaas ingehuurd om de buitenkant van het pand op te knappen. Al vanaf de eerste dag dat de mannen over de vloer kwamen heerst er een gemoedelijke en gezellige sfeer in en om het huis. Los van het vakwerk dat ze buiten hebben geleverd, hebben ze ook binnen het één en ander opgeknapt. Een nieuw slot op de deur, een niet goed sluitende deur weer sluitend gemaakt, de binnenkant van de tuindeur kosteloos geverfd en alsof dat nog niet genoeg is stond Jack ineens voor de deur om de tv aan een gipswand op te hangen, wat best lastig is omdat je die niet zomaar aan een gipswand op kunt hangen. Kortom, wil je een gezellig, enthousiast en bovenal vakkundig schildersbedrijf inhuren dan zit je bij Jansen en van Oort goed!

Dank jullie wel mannen!

Mariska
juli, 2019

Keralit

Ons huis is vakkundig voorzien van Keralit door de heren van Jansen en Van Oort. Keurig werk afgeleverd, met veel vriendelijkheid en vakmanschap.
We zijn er erg blij mee en raden dit bedrijf zeker aan.

Janneke
juli, 2019

Glas in lood geplaatst in villa uit 1916

Jack en Koos hebben in samenwerking met glas in loodspecialist Bonder uit Eelderwolde ons nieuwe huis uit 1916 voorzien van dubbelglas in lood. Aangezien we niet in het noorden wonen, hebben de mannen in de omgeving overnacht.

Ze stonden iedere ochtend om half acht al paraat en werkten tot in de avond door. Ze hebben op uiterst precieze wijze maar liefst 72 (!) ruiten vervangen, bepaald niet weinig. Ons huis is meer dan 100 jaar oud en alles loopt schots en scheef, dus dat was nog een hele uitdaging.

Het resultaat? Een huis dat er nóg beter uitziet, een stuk warmer aanvoelt van binnen én hele blije bewoners. Heel goed gedaan mannen, hier zullen we jarenlang plezier van hebben!

Groetjes,

Chantal, Rudyard en Alexander

Chantal Bekker-Zandt
mei, 2019

Maak je huis klaar voor de verkoop

Als je je huis te koop wilt zetten en een makelaar komt bij je kiijken, zorg dan eerst dat deze mannen even een kijkje komen nemen of de afwerking nog “Funda-foto-proof” is. Ze komen met goede adviezen en onverwachte suggesties. Hier en daar een likje verf, een keukenkastje repareren, klemmende deuren weer soepel maken, een nieuwe douchekop installeren, sloten koffie drinken en je koektrommel leegeten. Alles gebeurt vakkundig, precies en zeer grondig. En je huis wordt hoger getaxeerd dan je had verwacht. En supergezellige mannen, leuk om ze in huis te hebben. En dit alles voor een hele gunstige prijs. We zijn erg tevreden over het werk van Jansen en Van Oort!

Theelen
januari, 2019

douche reparatie glasvezel wand en sausen!!

Na 4 keer mensen en bedrijven bij mijn douche gekeken te hebben en uitvoering reparatie door verschillende bedrijven is het steeds op een verkeerde manier uitgevoerd en kwam het probleem steeds weer terug!!
Nu de 5 x kwam vakman VAN JANSEN & VAN OORT om mijn douche op een vakkundig oog te bekijken en kwam met een oplossing die vakkundig is uitgevoerd en de kwaliteit zeer goed is en zeer netjes is uitgevoerd en tot op heden mijn douche schimmel vrij en stuce werk goed is gebleven en het saus werk zeer netjes gedaan !!!!!

Mijn conclusie : ZEER tevreden en prettige omgang met VAN JANSEN & VAN OORT leuke manier van samenwerking en zeer vakkundig zeker een aanrader!!! ZEER tevreden.

Met vriendelijke groet, Auke kuizenga.

Auke kuizenga
februari, 2018

Top, goede service, puik werk tegen een zeer betaalbare prijs

We maken alle jaren gebruik van de diensten van Jansen & Van Oort. Kundige en flexibele mannen, die puik werk afleveren. Zij komen hun afspraken na. Echt waar voor je geld en dus een aanrader als je een mooie en afgewerkte woning wilt. Ze denken mee in mogelijkheden en zijn kundig in hun advies. Ook over Richard (ingehuurde collega) zijn we zeer tevreden. Top vakmanschap!

Silvia en Monique
juni, 2017

Zeer goed

Onlangs hebben wij door Jansen en van Oort dubbelglas laten plaatsen en hebben zij houtrot hersteld.
Het plannen van de afspraken ging erg makkelijk en het contact was prettig.
Je kunt merken dat het echte vakmensen zijn.
Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat!
Bedankt mannen!

In de toekomst weten we jullie zeker weer te vinden.

Jildou
mei, 2017

Neem Jansen en Van Oort

Schildersbedrijf Jansen & Van Oort levert zeer goede kwaliteit. Daardoor ziet ons huis er continu goed uit. De schilders geven deskundig advies over welk onderhoud en/of reparatie nodig is en zullen beslist geen werkzaamheden aanraden die eigenlijk niet nodig zijn: er worden geen dingen overgeschilderd die gewoon nog goed zijn en waar een schoonmaakbeurt volstaat. Ook voeren zij reparaties (hout vervangen, ventalitieroosters aanbrengen) goed uit. Kortom: wij kunnen dit schildersbedrijf van harte aanbevelen!

Rien Breeman en Lucy Kuijk
oktober, 2016

Store concept disigner

Er zijn een aantal shoeby filialen door Jansen en van Oort omgebouwd. Het resultaat mag er zijn dankzij de vakkennis en inzet van deze bouwploeg kunnen deze filialen er voorlopig weer tegen aan. Er is correct is gewerkt, ik ben zeer tevreden en kijk met een goed gevoel naar de toekomst om nog meer projecten aan te pakken met dit bedrijf. G. Klomp Shoeby

Gerrit klomp
april, 2016

Vanmiddag onze bevingsschade gerestaureerd

Vanmiddag onze bevingsschade gerestaureerd. Alles tot onze tevredenheid goed afgewerkt. Ook nog enige tips gekregen. Kortom wij zijn zeer content en zullen zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken. Klasse!

Jos en Marieke de Wiljes
maart, 2016

Geweldig koppel!

Zijn vak mensen en leveren altijd perfect werk af! Komen ook altijd hun afspraak na,gewoon een perfect koppel.

Albert
januari, 2016

Een warm en fraai geschilderd huis

Wij wonen weer in huize Weltevree nu het schildersbedrijf Jansen en van Oort de boel grondig heeft opgeknapt. We hadden dit bedrijf ingeschakeld toen we zagen welke kunststukjes ze bij onze buren hadden geleverd. Die buren zijn we dus ook erg dankbaar voor de goede tip! Ook wij hadden aardbevingsschade en wilden het huis bovendien geheel van dubbel glas voorzien. Door diverse andere bedrijven was ons verteld dat dit een enorm kostbare klus zou worden. Jack, Koos en Armand draaiden hun hand er niet voor om en de kosten vielen alleszins mee. Zoekt u een bedrijf dat goed meedenkt….zelf extra slimme voorstellen aandraagt , een duidelijke offerte levert en de boel ook nog eens zorgvuldig opruimt. dan kunnen we deze mannen van harte aanbevelen Jolande Meerlo en Jannes de Lange

jolande meerlo
januari, 2016

Toppers

Ik wil jullie super bedanken voor het vakwerk wat jullie leveren, Echt geweldig. Een complete slaapkamer op zolder gemaakt. Wat een vakwerk. Het is een paleisje geworden. Als het nu gaat om het verven, timmeren, betegelen etc. is schildersbedrijf Jansen en van Oort een aanrader. Top Top Top

Wolbes
januari, 2016

Vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid

Schildersbedrijf Jansen en van Oort heeft bij mijn in twee dagen het binnenschilderwerk gedaan. Persoonlijke intake waarbij men heeft meegedacht over een aantal aanpassingen. Aangezien het als een kleine klus begon maar uiteindelijk door meer scheuren als gevolg van aardbevingen een iets grotere klus is geworden, zeer flexibele instelling ten aanzien van alle aanpassingen in het oorspronkelijk plan. Er wordt netjes gewerkt en men was zeer behulpzaam met het weer op de plaats zetten van de meubels. Bij een eventuele volgende klus zal ik ze zeker weer vragen.

Erna Euverink
november, 2015

Onlangs mijn nieuwe appartement helemaal

Onlangs mijn nieuwe appartement helemaal een metamorphose ondergaan door schildersbedrijf Jansen&Van Oort vakmensen pur sang !!! alles wordt perfect afgewerkt !! en na volle tevredenheid van mij!! ze adviseren je en denken met je hebben een luisterend oor naar je wensen!!! door hun jarenlange ervaring meer dan 30 jaar !!! en ze verlaten je huis als je volledig tevreden bent !! echt een aanrader

Henk Lammerts
oktober, 2015

Superhulp aan mijn huis vóor de verhuizing!

Enkele jaren geleden had ik de schilder afgesproken om het nieuwe (oude) huis helemaal te schilderen, parket te schuren&lakken en de keuken te verbouwen. Hij bleek 6 dagen voor de overdracht van het huis een spoedoperatie te moeten ondergaan en via via kwam ik bij Fa. Jansen&van Oort. terecht. Zij namen de hele klus over; muren/plafonds/deuren/parket/keuken ALLES werd gedaan en ik kon op afgesproken datum verhuizen! Die supersnelle oplossing kon worden geboden omdat ze extra mensen konden inzetten die perfect op elkaar afgestemd waren – wat een vakwerk én inzet!!! Heel hartelijk dank! Carry

Carry/ Groningen
juni, 2015

Een oude pastorie in stijl opknappen

Het College van Kerkrentmeesters van de Kloosterkerk in Ten Boer heeft op een uiterst prettige manier samengewerkt met Jansen en van Oort. We stonden voor een gigantische klus, namelijk het opknappen van een 150 jaar oude pastorie. In samenwerking met dit bedrijf hebben we dit fantastisch kunnen oplossen met instandhouding van het historisch karakter. Ook het “onzichtbaar” plaatsen van isolatieglas, de zogenaamde Wiener Sprossen is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Naast het schilderwerk hebben ze ook diverse timmer- en andere technische zaken voor ons gedaan. Bovendien hebben we veel gebruik gemaakt van hun kennis en adviezen bij een deel van het werk dat is uitgevoerd door vrijwilligers.

Kloosterkerkgemeente Ten Boer-Woltersum
mei, 2015

Chapeau!

Ik wil jullie namens ons drietjes heel hartelijk danken voor het mooie stukje werk dat jullie bij ons afleverden. Het was een goede ervaring om jullie bij ons aan het werk te hebben, en de extra service van het raampje in de deur van het klokkenatelier wordt meer dan gewaardeerd!!! Kortom CHAPEAU voor alle drie. John en Reiny Vogel Henk Smit.

Reiny Vogel
april, 2015

Aardbevingschade, een ingrijpende klus?

Wij hebben de afgelopen jaren heel goede ervaringen opgedaan met Schildersbedrijf Jansen en van Oort. We kochten een oud pand en er moest het nodige aan gebeuren. Schildersbedrijf Jansen en van Oort werd ons door een familielid aanbevolen. Achteraf de beste tip sinds jaren. Men levert kwalitatief hoogwaardig werk, houdt zich aan afspraken, denk creatief met de klant mee binnen het bestaande budget, is bijzonder communicatief als er iets onverwachts gebeurt en is, alles afwegend, daardoor beslist niet duur. Dit bedrijf fungeert ook als een soort makelaar voor andere bedrijven o.a. loodgieterswerk, installatiewerkzaamheden en stukadoors- en afwerkingswerkzaamheden. De klant hoeft aan de onderlinge afstemming en logistiek dus geen aandacht te schenken. Je hebt maar één telefoonnummer te bellen en alles wordt geregeld. Toen onze woning door aardbevingsschade moest worden aangepakt, werd Jansen en van Oort uiteraard direct bij dit proces betrokken. Zij kennen de woning en letten op zaken waar je als bewoner/leek geen kijk op hebt. Ze lopen met de inspecteur/taxateur van de NAM mee als die de schade komt opnemen. Zij stellen waar nodig informatieve vragen teneinde uiteindelijk een passende offerte uit te kunnen brengen binnen de normen die de NAM daarvoor gesteld heeft. Die wordt zonder meer geaccepteerd. Vervolgens pakken ze de uitvoering vlot in overleg met de opdrachtgever op. Ze hebben in onze woning veel schade hersteld (compleet herstel buitenmuur inclusief versterking en nieuw stukwerk; herstel gescheurde binnenmuren, uitfrezen, aanbrengen wokkels, kunsthars en een keurige afwerking; complete vernieuwing vloer, wanden en plafond badkamer, loslatende binnenmuren vakkundig weer in het gareel gebracht, alles volledig opnieuw betegeld met als gevolg een prachtige badkamer). Dit alles stipt op tijd en alles volgens afspraak. Stukadoors, tegelzetters, installateurs, iedereen deed volgens planning wat er moest gebeuren en er zat vaart in de klus (en dus werd de periode dat je in de rotzooi zit, zo klein mogelijk). Wij kunnen deze vaklui dan ook beslist aanbevelen. Net een maand geleden hebben ze overal dubbel glas gezet waar dat nog niet was met dank aan de NAM die dit mogelijk heeft gemaakt. Ook hier maatwerk tussen wensen en mogelijkheden binnen het budget. Denkt u er aan wel voldoende koffie in huis te halen? Zetten kunnen ze het zelf wel. U hoeft er niet voor thuis te blijven. Onze hond was de eerste dagen na oplevering wel heel verdrietig. In de pauze gingen ze zelfs met hem voetballen…..

Adrie de Wit
maart, 2015

Vakmensen!

Met de gedachten van zoek ik nu een “smeerder” of een vakman kwamen wij al snel na een aantal gesprekken er achter dat het bij schildersbedrijf Jansen en van Oort gaat om kwaliteit. Vooraf middels juiste informatie aangeven wat er moet gebeuren en daarbij een realistisch beeld geven hoe je paleisje er uit gaat zien, hebben wij als erg prettig ervaren. Geen “smeerders” maar vakmensen met aandacht voor het werk en detail. Dit voor zowel verf als glas. Wij durven schilderbedrijf Jansen en van Oort uit eigen ervaring van harte aan te bevelen. Fam. Ploeg

Harry Ploeg
maart, 2015

Vakmanschap, betrokkenheid en kiprollade

Jansen en Van Oort hebben bij ons geschilderd, alle ramen van dubbel glas voorzien en aardbevingsscheuren in onze buitenmuren hersteld. Ongevraagd en ongefactureerd werden ook onze goten schoongemaakt, bomen gesnoeid en andere euvels in en om het huis verholpen die hen wel opvielen en waarvan wij geen weet hadden. Dat noem ik nou betrokkenheid. Het zal vast een beetje aan de koffie liggen die wij schenken maar voorheen hebben wij deze mate van betrokkenheid niet zo meegemaakt. Een prettig bedrijf met fijne medewerkers om bij je over de vloer te hebben. Met name in deze tijd van aardbevingsschadestress is het fijn om te worden bijgestaan door mannen die met oog voor detail vanuit hun vakmanschap de staat van ons huis in de gaten houden en ons het zekere gevoel geven dat wij veilig wonen. Wat betreft de kiprollade kan ik verder niet meer zeggen dan dat u daar nog wel een keer achter komt. Ietsje meer?…vooruit….lekkere kiprollade!

Familie Gordijn
maart, 2015

Nog steeds goed!

Ongeveer vijf jaar geleden heeft Schildersbedrijf Jansen en Van Oort bij ons het buitenschilderwerk verzorgd. Onze buren zijn intussen weer toe aan een nieuwe schilderbeurt. Gelukkig lieten wij het doen door Jansen en Van Oort. Bij ons zit het er nog uitstekend op!

Geert Herder
maart, 2015
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Wat is uw naam?
Wat is (eventueel) uw bedrijfsnaam?
Geef uw bericht s.v.p. een titel.
Laat weten wat u van Jansen & Van Oort vindt (het kan enige tijd duren voordat uw bericht op onze website staat; de websitebeheerder dient uw bericht eerst vrij te geven).