Anderen over ons

Jansen & Van Oort vind het belangrijk om te weten wat u van ons vindt, hoe u de service heeft ervaren en/of ons werk naar wens was. Wij nodigen u van harte uit om onderstaand formulier in te vullen (onderaan de pagina). Bij voorbaat hartelijk dank. We stellen het zeer op prijs!

Reacties van klanten van Jansen & Van Oort:

douche reparatie glasvezel wand en sausen!!

Na 4 keer mensen en bedrijven bij mijn douche gekeken te hebben en uitvoering reparatie door verschillende bedrijven is het steeds op een verkeerde manier uitgevoerd en kwam het probleem steeds weer terug!!
Nu de 5 x kwam vakman VAN JANSEN & VAN OORT om mijn douche op een vakkundig oog te bekijken en kwam met een oplossing die vakkundig is uitgevoerd en de kwaliteit zeer goed is en zeer netjes is uitgevoerd en tot op heden mijn douche schimmel vrij en stuce werk goed is gebleven en het saus werk zeer netjes gedaan !!!!!

Mijn conclusie : ZEER tevreden en prettige omgang met VAN JANSEN & VAN OORT leuke manier van samenwerking en zeer vakkundig zeker een aanrader!!! ZEER tevreden.

Met vriendelijke groet, Auke kuizenga.

Auke kuizenga
februari, 2018

Top, goede service, puik werk tegen een zeer betaalbare prijs

We maken alle jaren gebruik van de diensten van Jansen & Van Oort. Kundige en flexibele mannen, die puik werk afleveren. Zij komen hun afspraken na. Echt waar voor je geld en dus een aanrader als je een mooie en afgewerkte woning wilt. Ze denken mee in mogelijkheden en zijn kundig in hun advies. Ook over Richard (ingehuurde collega) zijn we zeer tevreden. Top vakmanschap!

Silvia en Monique
juni, 2017

Zeer goed

Onlangs hebben wij door Jansen en van Oort dubbelglas laten plaatsen en hebben zij houtrot hersteld.
Het plannen van de afspraken ging erg makkelijk en het contact was prettig.
Je kunt merken dat het echte vakmensen zijn.
Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat!
Bedankt mannen!

In de toekomst weten we jullie zeker weer te vinden.

Jildou
mei, 2017

Neem Jansen en Van Oort

Schildersbedrijf Jansen & Van Oort levert zeer goede kwaliteit. Daardoor ziet ons huis er continu goed uit. De schilders geven deskundig advies over welk onderhoud en/of reparatie nodig is en zullen beslist geen werkzaamheden aanraden die eigenlijk niet nodig zijn: er worden geen dingen overgeschilderd die gewoon nog goed zijn en waar een schoonmaakbeurt volstaat. Ook voeren zij reparaties (hout vervangen, ventalitieroosters aanbrengen) goed uit. Kortom: wij kunnen dit schildersbedrijf van harte aanbevelen!

Rien Breeman en Lucy Kuijk
oktober, 2016

Store concept disigner

Er zijn een aantal shoeby filialen door Jansen en van Oort omgebouwd. Het resultaat mag er zijn dankzij de vakkennis en inzet van deze bouwploeg kunnen deze filialen er voorlopig weer tegen aan. Er is correct is gewerkt, ik ben zeer tevreden en kijk met een goed gevoel naar de toekomst om nog meer projecten aan te pakken met dit bedrijf. G. Klomp Shoeby

Gerrit klomp
april, 2016

Vanmiddag onze bevingsschade gerestaureerd

Vanmiddag onze bevingsschade gerestaureerd. Alles tot onze tevredenheid goed afgewerkt. Ook nog enige tips gekregen. Kortom wij zijn zeer content en zullen zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken. Klasse!

Jos en Marieke de Wiljes
maart, 2016

Geweldig koppel!

Zijn vak mensen en leveren altijd perfect werk af! Komen ook altijd hun afspraak na,gewoon een perfect koppel.

Albert
januari, 2016

Een warm en fraai geschilderd huis

Wij wonen weer in huize Weltevree nu het schildersbedrijf Jansen en van Oort de boel grondig heeft opgeknapt. We hadden dit bedrijf ingeschakeld toen we zagen welke kunststukjes ze bij onze buren hadden geleverd. Die buren zijn we dus ook erg dankbaar voor de goede tip! Ook wij hadden aardbevingsschade en wilden het huis bovendien geheel van dubbel glas voorzien. Door diverse andere bedrijven was ons verteld dat dit een enorm kostbare klus zou worden. Jack, Koos en Armand draaiden hun hand er niet voor om en de kosten vielen alleszins mee. Zoekt u een bedrijf dat goed meedenkt….zelf extra slimme voorstellen aandraagt , een duidelijke offerte levert en de boel ook nog eens zorgvuldig opruimt. dan kunnen we deze mannen van harte aanbevelen Jolande Meerlo en Jannes de Lange

jolande meerlo
januari, 2016

Toppers

Ik wil jullie super bedanken voor het vakwerk wat jullie leveren, Echt geweldig. Een complete slaapkamer op zolder gemaakt. Wat een vakwerk. Het is een paleisje geworden. Als het nu gaat om het verven, timmeren, betegelen etc. is schildersbedrijf Jansen en van Oort een aanrader. Top Top Top

Wolbes
januari, 2016

Vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid

Schildersbedrijf Jansen en van Oort heeft bij mijn in twee dagen het binnenschilderwerk gedaan. Persoonlijke intake waarbij men heeft meegedacht over een aantal aanpassingen. Aangezien het als een kleine klus begon maar uiteindelijk door meer scheuren als gevolg van aardbevingen een iets grotere klus is geworden, zeer flexibele instelling ten aanzien van alle aanpassingen in het oorspronkelijk plan. Er wordt netjes gewerkt en men was zeer behulpzaam met het weer op de plaats zetten van de meubels. Bij een eventuele volgende klus zal ik ze zeker weer vragen.

Erna Euverink
november, 2015

Onlangs mijn nieuwe appartement helemaal

Onlangs mijn nieuwe appartement helemaal een metamorphose ondergaan door schildersbedrijf Jansen&Van Oort vakmensen pur sang !!! alles wordt perfect afgewerkt !! en na volle tevredenheid van mij!! ze adviseren je en denken met je hebben een luisterend oor naar je wensen!!! door hun jarenlange ervaring meer dan 30 jaar !!! en ze verlaten je huis als je volledig tevreden bent !! echt een aanrader

Henk Lammerts
oktober, 2015

Superhulp aan mijn huis vóor de verhuizing!

Enkele jaren geleden had ik de schilder afgesproken om het nieuwe (oude) huis helemaal te schilderen, parket te schuren&lakken en de keuken te verbouwen. Hij bleek 6 dagen voor de overdracht van het huis een spoedoperatie te moeten ondergaan en via via kwam ik bij Fa. Jansen&van Oort. terecht. Zij namen de hele klus over; muren/plafonds/deuren/parket/keuken ALLES werd gedaan en ik kon op afgesproken datum verhuizen! Die supersnelle oplossing kon worden geboden omdat ze extra mensen konden inzetten die perfect op elkaar afgestemd waren – wat een vakwerk én inzet!!! Heel hartelijk dank! Carry

Carry/ Groningen
juni, 2015

Een oude pastorie in stijl opknappen

Het College van Kerkrentmeesters van de Kloosterkerk in Ten Boer heeft op een uiterst prettige manier samengewerkt met Jansen en van Oort. We stonden voor een gigantische klus, namelijk het opknappen van een 150 jaar oude pastorie. In samenwerking met dit bedrijf hebben we dit fantastisch kunnen oplossen met instandhouding van het historisch karakter. Ook het “onzichtbaar” plaatsen van isolatieglas, de zogenaamde Wiener Sprossen is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Naast het schilderwerk hebben ze ook diverse timmer- en andere technische zaken voor ons gedaan. Bovendien hebben we veel gebruik gemaakt van hun kennis en adviezen bij een deel van het werk dat is uitgevoerd door vrijwilligers.

Kloosterkerkgemeente Ten Boer-Woltersum
mei, 2015

Chapeau!

Ik wil jullie namens ons drietjes heel hartelijk danken voor het mooie stukje werk dat jullie bij ons afleverden. Het was een goede ervaring om jullie bij ons aan het werk te hebben, en de extra service van het raampje in de deur van het klokkenatelier wordt meer dan gewaardeerd!!! Kortom CHAPEAU voor alle drie. John en Reiny Vogel Henk Smit.

Reiny Vogel
april, 2015

Aardbevingschade, een ingrijpende klus?

Wij hebben de afgelopen jaren heel goede ervaringen opgedaan met Schildersbedrijf Jansen en van Oort. We kochten een oud pand en er moest het nodige aan gebeuren. Schildersbedrijf Jansen en van Oort werd ons door een familielid aanbevolen. Achteraf de beste tip sinds jaren. Men levert kwalitatief hoogwaardig werk, houdt zich aan afspraken, denk creatief met de klant mee binnen het bestaande budget, is bijzonder communicatief als er iets onverwachts gebeurt en is, alles afwegend, daardoor beslist niet duur. Dit bedrijf fungeert ook als een soort makelaar voor andere bedrijven o.a. loodgieterswerk, installatiewerkzaamheden en stukadoors- en afwerkingswerkzaamheden. De klant hoeft aan de onderlinge afstemming en logistiek dus geen aandacht te schenken. Je hebt maar één telefoonnummer te bellen en alles wordt geregeld. Toen onze woning door aardbevingsschade moest worden aangepakt, werd Jansen en van Oort uiteraard direct bij dit proces betrokken. Zij kennen de woning en letten op zaken waar je als bewoner/leek geen kijk op hebt. Ze lopen met de inspecteur/taxateur van de NAM mee als die de schade komt opnemen. Zij stellen waar nodig informatieve vragen teneinde uiteindelijk een passende offerte uit te kunnen brengen binnen de normen die de NAM daarvoor gesteld heeft. Die wordt zonder meer geaccepteerd. Vervolgens pakken ze de uitvoering vlot in overleg met de opdrachtgever op. Ze hebben in onze woning veel schade hersteld (compleet herstel buitenmuur inclusief versterking en nieuw stukwerk; herstel gescheurde binnenmuren, uitfrezen, aanbrengen wokkels, kunsthars en een keurige afwerking; complete vernieuwing vloer, wanden en plafond badkamer, loslatende binnenmuren vakkundig weer in het gareel gebracht, alles volledig opnieuw betegeld met als gevolg een prachtige badkamer). Dit alles stipt op tijd en alles volgens afspraak. Stukadoors, tegelzetters, installateurs, iedereen deed volgens planning wat er moest gebeuren en er zat vaart in de klus (en dus werd de periode dat je in de rotzooi zit, zo klein mogelijk). Wij kunnen deze vaklui dan ook beslist aanbevelen. Net een maand geleden hebben ze overal dubbel glas gezet waar dat nog niet was met dank aan de NAM die dit mogelijk heeft gemaakt. Ook hier maatwerk tussen wensen en mogelijkheden binnen het budget. Denkt u er aan wel voldoende koffie in huis te halen? Zetten kunnen ze het zelf wel. U hoeft er niet voor thuis te blijven. Onze hond was de eerste dagen na oplevering wel heel verdrietig. In de pauze gingen ze zelfs met hem voetballen…..

Adrie de Wit
maart, 2015

Vakmensen!

Met de gedachten van zoek ik nu een “smeerder” of een vakman kwamen wij al snel na een aantal gesprekken er achter dat het bij schildersbedrijf Jansen en van Oort gaat om kwaliteit. Vooraf middels juiste informatie aangeven wat er moet gebeuren en daarbij een realistisch beeld geven hoe je paleisje er uit gaat zien, hebben wij als erg prettig ervaren. Geen “smeerders” maar vakmensen met aandacht voor het werk en detail. Dit voor zowel verf als glas. Wij durven schilderbedrijf Jansen en van Oort uit eigen ervaring van harte aan te bevelen. Fam. Ploeg

Harry Ploeg
maart, 2015

Vakmanschap, betrokkenheid en kiprollade

Jansen en Van Oort hebben bij ons geschilderd, alle ramen van dubbel glas voorzien en aardbevingsscheuren in onze buitenmuren hersteld. Ongevraagd en ongefactureerd werden ook onze goten schoongemaakt, bomen gesnoeid en andere euvels in en om het huis verholpen die hen wel opvielen en waarvan wij geen weet hadden. Dat noem ik nou betrokkenheid. Het zal vast een beetje aan de koffie liggen die wij schenken maar voorheen hebben wij deze mate van betrokkenheid niet zo meegemaakt. Een prettig bedrijf met fijne medewerkers om bij je over de vloer te hebben. Met name in deze tijd van aardbevingsschadestress is het fijn om te worden bijgestaan door mannen die met oog voor detail vanuit hun vakmanschap de staat van ons huis in de gaten houden en ons het zekere gevoel geven dat wij veilig wonen. Wat betreft de kiprollade kan ik verder niet meer zeggen dan dat u daar nog wel een keer achter komt. Ietsje meer?…vooruit….lekkere kiprollade!

Familie Gordijn
maart, 2015

Nog steeds goed!

Ongeveer vijf jaar geleden heeft Schildersbedrijf Jansen en Van Oort bij ons het buitenschilderwerk verzorgd. Onze buren zijn intussen weer toe aan een nieuwe schilderbeurt. Gelukkig lieten wij het doen door Jansen en Van Oort. Bij ons zit het er nog uitstekend op!

Geert Herder
maart, 2015

Verplicht veld

Wat is uw naam?
Wat is (eventueel) uw bedrijfsnaam?
Geef uw bericht s.v.p. een titel.
Laat weten wat u van Jansen & Van Oort vindt (het kan enige tijd duren voordat uw bericht op onze website staat; de websitebeheerder dient uw bericht eerst vrij te geven).